Friday, October 30, 2009

apa yang penting?kerjasama...apa yang penting?kerjasama...

salam dari melaka.....








errr.....sebenarnya tak tau nak letak apa dalam entri terbaru....artikel pasal ego pun tak siap lagi....pening woooo....nak carik maklumat satu hal...ni nak taip satu hal lagi ni...kalau pendek tak apa la jugak...(sape leh tolong taipkan...hehehe)

teringat lak cerita wonderpets ni....ahak...dah besau2 pun layan wonderpets...
dulu aku suka tengok cerita spongebob squarepants...tu pun kalau tak ada keje la...
ramai gak yang kata aku ni macam budak2 walaupun umur dah nak menjangkau 30 tahun (tahun depan genap la)
mana taknya,berkawan ngan budak2,main bola ngan budak2,tengok kartun lagi,baca komik lagi....
tapi biar apapun orang kata...aku ada alasan aku sendiri knapa aku lebih suka rapat ngan bebudak berbanding orang yang sama baya ngan aku....
pernah dulu aku ditegur sorang member aku ni sebab baca komik....aku kata kat dia...mana lagi elok...baca komik atau buku lucah atau majalah hiburan yang terdedah sana sini?tak nak pulak dia jawab....
bab tengok kartun lak....selain dari cerita2 ilmiah macam halaqah tv9,forum perdana tv1,jejak rasul tv3 (apa lagi)...aku rasa cerita kartun je yang tak mendatangkan dosa.....
yang lain?dari berita sampai ke iklan.....semua nak menayang belaka.
kadang2 tu bila datang hangin satu badan dengan cerita2 dalam tv tu...dan kalau tak dikenangkan harga tv tu mahal...mau je aku smackdown tv tu sampai "give up"...pas tu gi beli baru...hahahaha...puas ati aku...tapi tu la....se "cokia-cokia" tv pun harganya cecah gak rm200 lebih...mana larat kalau hari hari nak kena smack down tv tu.....lagipun kalau aku smack down tv aku....kat mana lak aku nak tengok wonderpets ngan spongebob squarepants.....hehehe.....



13 comments:

IdAcOmEL said...

comel sgt... heheheheh...

rahmanw said...

salam...
sapa yang comel?
aku ke?
ahak...ahak....

Zil-el-Saif said...

salam...

aku pun layan komik
kalau pasang TV aku cuma tengok:

1) gusti (mmg diehard fan)
2) berita - kalau ada yg menarik
3) ninja warrior
4) mari bertarannum
5) rencana binatang

masa2 lain aku isi ngan baca komik, lukis kartun, tengok kartun kat laptop...

cam bebudak gak ker?

rahmanw said...

salam....
hahaha....den pun minat gak gusti...tapi tu dulu la...sejak otai2 lama ramai dah kluar macam the rock,mankind,rikishi,too cool...nak2 lak penggusti sekarang ni tak bertenaga macam penggusti dulu2...dah tak minat la tengok...
discovery channel pun aku minat gak...
nanti aku carik idea untuk kartun ibrah...insyALLAH...

DNA said...

apa yang penting!
kerja.. sama..

apa yang penting!
kerja sama...

:D
layan bro!


aku pun layan gusti jugak, masa tu aku kenal rancangan gusti masa sekolah rendah lagi. seingat aku waktu tu masih 'WWF' (world wrestling federation) dan aku pasti malaysia waktu tu belum perkenalkan lagi rancangan gusti ni.

dan masa tu pebret hero yang terkenal ialah andre the giant, ultimate warrior, hulk hogan, mankind masa tak berapa top sangat. jake sneak, earthquake, tatanka, ramai lagi la..

huhuhu...

rahmanw said...

salam....
dna...
gusti sekarang dah tak best la aku tengok....nak2 lak otai2 macam underteko,triple h....dah tua....dah tak larat dah....
baik tengok wonderpets kan...hahaha

wonderpets...wonderpets kami datang....

DNA said...

apa yang penting?
"kerja sama"

betul tu!

rahmanw said...

salam....
dna...ko bertanggungjawab..sebab ko la yang ajau aku pasal wonderpets ni...hehehe

DNA said...

aik!!
aku pulak yang terkena?

ko bio betik Man!

rahmanw said...

salam...

dna-
aku bukan betik...aku manusia...
hehehe....
memang...memang ko le punya angkara....tapi sekarang dah tak leh nak tengok dah...sebab dah keje....

Cahaya Rembulan said...

Assalamualaikum!

ahaha.. this one is hilarious!

ada haiwan dalam bahaya..!~
ada haiwan dalam bahaya di sanaaa..~

rahmanw said...

salam...
hehehe...
minat wonderpets gak ke?

DNA said...

betik la bagus man, boleh makan!!

ala, time ari tak kerja tu layan la kejap. :D